Λιόν – Στρασμπούρ 4-3: Η πρώτη νίκη ήρθε με τεράστια ανατροπή (vid)

από AllAboutARIS

Η εκκίνησή της στη Ligue 1 ήταν καταστροφική αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές όχι μόνο γνώρισε ισάριθμες ήττες αλλά δεν μπόρεσε καν να σκοράρει, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής (30/8) η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο φετινό Europa League, Λιόν, πήρε το αίμα της πίσω.

Και αυτό γιατί έφτασε σε μία μεγάλη και παλικαρίσια νίκη, με την Στρασμπούρ να προηγείται στο “Γκρουπάμα Στέιντιουμ” με 3-1 με τη συμπλήρωση μίας αγωνιστικής ώρας αλλά να ακολουθεί επική αντεπίθεση.

Ο Μέιτλαντ-Νάις ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή μειώνοντας σε 3-2 στο 61ο λεπτό και κατόπιν πήρε τη σκυτάλη ο Όρμπαν που σκόραρε δις μέσα σε 10 λεπτά, για να διαμορφώσει το τελικό 4-3 και να χαρίσει στους λιονέ τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

 

ΛΙΟΝ: Πέρι, Μάτα, Τσαλέτα-Τσαρ (90′ Αντρίελσον), Νιακατέ, Άμπνερ (59′ Όρμπαν), Μάτιτς (87′ Τέσμαν), Κακερέ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τολισό, Μικαουτάτζε (59′ Φοφανά), Λακαζέτ
ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Γιόνσον, Ντουέ, Σο (74′ Μορέιρα), Σιλά, Μπακουά, Σάντος, Ντουκουρέ, Λεμαρεσάλ (46′ Γουίλι), Ντιαρά (69′ Σενάγια), Νανασί (68′ Μάρα), Εμέγκα (82′ Σέμπας)

Προτεινόμενα Άρθρα