Λουίς Πάλμα: «Ονειρεύομαι Ισπανία, Γερμανία ή Αγγλία…»

από AllAboutARIS

Διαδικτυακή συνέντευξη στην Ονδούρα, στον συμπατριώτη του πρώην ποδοσφαιριστή Κάρλο Κόστλι, παραχώρησε ο Λουίς Πάλμα. Ο Κόστλι, που παρεμπιπτόντως έχει παίξει στην Ελλάδα, με τη φανέλα της Βέροιας και μια περίοδο, βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον ΑΡΗ.

Ο Πάλμα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο όνειρό του να παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τον Έντουιν Ροντρίγκεζ, που πέρασε και δεν ακούμπησε από τους Κιτρινόμαυρους.

Σε ό,τι αφορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ονειρεύεται να παίξει τα επόμενα χρόνια είπε: «Δεν πρόκειται να σας πω ένα ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα, θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για την Εθνική Ονδούρας σχολίασε: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες (σ.σ. όταν έπαιζε ο Κόστλι), γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Ο Πάλμα είπε επίσης πως αν και έπαιξε στη Βίντα…: «Είμαι η Ολίμπια. Έχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της Ολίμπια. Θα ήθελα να παίξω στην Ολίμπια μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη».

Ο Πάλμα εξομολογήθηκε επίσης ότι μόλις έφτασε στον ΑΡΗ σκέφτηκε να αλλάξει ομάδα μετά την έλλειψη λεπτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην περίπτωσή μου, πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα», είπε ο νεαρός παίκτης.

Προτεινόμενα Άρθρα