Λουίς Πάλμα: Στη Σκωτία θεωρούν φαβορί την Ρέιντζερς

από AllAboutARIS

Μπορεί ο Λουίς Πάλμα να μην αγωνίστηκε χθες κόντρα στην ΑΕΚ μιας και… παλεύει με γαστρεντερίτιδα, ωστόσο στο εξωτερικό εξακολουθεί να είναι ένα από τα «αγαπημένα» θέματα σε συγκεκριμένες χώρες. Όπως για παράδειγμα την Σκωτία.

Εκεί στέκονται στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο μάνατζέρ του (δείτε ΕΔΩ) και πατώντας σε κάποιες ατάκες του, χρήζουν ως φαβορί για την απόκτηση Λουίς Πάλμα την Ρέιντζερς.

Ο Πάουλο Χερνάντεζ είπε μεταξύ άλλων: «Ακόμη κι αν έχουν καλέσει άτομα από την Αγγλία, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα σημείο με την άδεια εργασίας, δεν είναι όπως άλλα πρωταθλήματα όπου είναι τόσο εύκολο να παίξεις. Υπάρχει μια σειρά κριτηρίων που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, ανάλογα με τον μισθό του ποδοσφαιριστή, ανάλογα με το τι έχει κοστίσει, ανάλογα με τον χρόνο του στην πρώτη ομάδα, στην Εθνική ομάδα. Λοιπόν, το να παίζεις στην Αγγλία είναι λίγο πιο περίπλοκο, δεν είναι ότι σε θέλει μια ομάδα Χ και σου στέλνει την πρόταση, περνάς από ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάς να παίζεις, δεν είναι έτσι, η Αγγλία είναι πιο σύνθετη».

Με αφορμή αυτά, η ιστοσελίδα rangersnews τονίζει πως η Ρέιντζερς έχει τον πρώτο λόγο για τον Λουίς Πάλμα. Βέβαια, το ερώτημα είναι τον παίκτη ή τον ΑΡΗ τους ρώτησαν;

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα