Λουκάκου: Συμφωνία Τσέλσι και Ίντερ για τον μονοετή δανεισμό του

από AllAboutARIS

Το δρομολόγιο Λονδίνο – Μιλάνο θα κάνει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο ο Ρομέλου Λουκάκου, αυτή τη φορά αντίστροφα. Έναν χρόνο μετά την πώλησή του αντί 115 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι, ο θηριώδης Βέλγος φορ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ίντερ όπως ζητούσε τους τελευταίους μήνες, έστω με τη μορφή δανεισμού.

Οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής, το οποίο προβλέπει την καταβολή οκτώ εκατομμυρίων ευρώ από τους Νερατζούρι στους Μπλε συν τα μπόνους επίτευξης στόχων για τον μονοετή δανεισμό του 29χρονου. Αυτό ήταν και το τελευταίο εμπόδιο, αφού τόσο ο παίκτης, όσο και οι δύο ομάδες επιθυμούσαν το deal, με τον Τόμας Τούχελ να έχει εισηγηθεί εδώ και μήνες την αποχώρηση του Βέλγου από τη στιγμή που ο ίδιος είχε το μυαλό του στην Ίντερ.

Τις διαπραγματεύσεις του deal εκ μέρους των Λονδρέζων ανέλαβε επί προσωπικού ο νέος τους ιδιοκτήτης, Τοντ Μπόελι, μετά και την επικείμενη αποχώρηση της μέχρι πρότινος υπεύθυνης για τα μεταγραφικά του συλλόγου, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα. «Κλειδί» για τη διεκπεραίωση του deal φέρεται να έπαιξαν οι σχέσεις του Μπόελι με τον CEO της εταιρείας που μανατζάρει τον Λουκάκου (Roc Nation), Μάικλ Γιόρμαρκ.

Σημειώνεται ότι ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο στην Τσέλσι ως το καλοκαίρι του 2026

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X