Λουτσέσκου: «Κλειστό παιχνίδι γιατί υπάρχει ο φόβος της ήττας»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε στη NOVA για το αποψινό ντέρμπι με τον ΑΡΗ, αναλύοντας την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και τις ιδιαιτερότητες αυτών των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον ΑΡΗ και τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είναι μια κατάσταση που έχω περιγράψει πολλές φορές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι κάτι που συμβαίνει στις ομάδες που έχουν πολλά παιχνίδια. Το πρώτο μου μέλημα είναι να δούμε πώς θα καταφέρουμε να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν ξανά μέσα στο γκρουπ, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Όταν δίνεις πολλά παιχνίδια με πολλή ένταση και όταν δίνεις το 200% σε κάθε παιχνίδι, είναι λογικό κάτι να χάνεις. Αυτό που με απασχολεί είναι να δούμε ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε πίσω, οπότε αυτό που κοιτάμε για το παιχνίδι είναι να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Κοιτώντας και τον τελικό, να δούμε και ποιοι θα είναι μαζί μας για να έχουμε όσο το δυνατόν ένα πιο δυνατό γκρουπ. Δεν έχουμε βέβαια την δυνατότητα να προπονούμαστε όπως θέλουμε, παίζοντας παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ: «Τις προηγούμενες φορές που αντιμετωπίσαμε τον ΑΡΗ, ήταν μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και στις τρεις περιπτώσεις η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη. Μία μετά το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, μία ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ και μία μετά το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Είναι η πρώτη φορά που τα δεδομένα ίσως να είναι λίγο ίσα. Σε ότι έχει να κάνει με τα play off, γενικότερα οι ομάδες παίζουν με πολύ άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά κλειστά, διότι υπάρχει και ο φόβος της ήττας και τι μπορεί να κοστίσει αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X