«Λύγισε» την Μπολόνια των 9 παικτών η Μίλαν! (vid)

από AllAboutARIS

Τα βρήκε σκούρα, αλλά λύγισε την Μπολόνια η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» ζορίστηκαν στο «Dall’Ara», είδαν την Μπολόνια παρότι έπαιζε με εννιά παίκτες να κρατάει με νύχια και με δόντια το 2-2, αλλά τελικά έφυγαν με το τρίποντο (2-4) χτυπώντας στο φινάλε και περιμένουν απώλεια της Νάπολι στο ματς με τη Ρόμα για να πιάσουν κορυφή.

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Λεάο στο 7’ να ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα (20’), ο Σουμαορό αποβλήθηκε και ο Καλάμπρια στο 35’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους «ροσονέρι». Ο Ιμπραΐμοβιτς με αυτογκόλ στο 49’ μείωσε για τους γηπεδούχους και στα… καπάκια ο Μπάροου σόκαρε τη Μίλαν για το 2-2. Ο Σοριάνο με άτσαλο μαρκάρισμα αποβλήθηκε στο 58’ και άφησε την Μπολόνια με εννιά παίκτες, αλλά οι «ροσομπλού» συνέχιζαν να στέκονται εξαιρετικά και πού και πού να απειλούν στην κόντρα.

Ο Μπενασέρ στο 84’ με φοβερό βολέ από τα ορια της περιοχής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο Ζλάταν με φοβερό πλασέ στο 90’+2’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-2 της Μίλαν.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X