Λύγισε τη Γιουβέντους και… ταξιδεύει στα αστέρια η Μίλαν (vid)

από AllAboutARIS

Ταξίδι στα… αστέρια ετοιμάζεται να κάνει η Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους και κλείδωσε την είσοδό της στο Champions League! Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά βολεύει και τον Ολυμπιακό, αφού αν η Γιουβέντους νικούσε θα περνούσε τη Ρόμα, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν οι «τζαλορόσι» να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα και να κατακτήσουν το Europa League για να… περάσουν άνευ έναν γύρο στα προκριματικά, πηγαίνοντας στα playoffs.
Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά και… τιμωρήθηκαν. Και αυτό διότι ο Ολιβιέ Ζιρού στο 40ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Μιλανέζους με υπέροχη κεφαλιά!

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν ανέβασε ρυθμό και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία, προσπαθώντας να βρει και δεύτερο τέρμα. Κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε, με το «φτωχό» 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος και να την στέλνει στα… αστέρια! Από την άλλη, για πρώτη φορά η Γιουβέντους μετά από 11 σερί παρουσίες δεν θα συμμετάσχει στο Champions League!






Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X