Λύγισε τον Παναμά και έκανε… άνω κάτω τον όμιλο η Τζαμάικα! (vid)

από AllAboutARIS

Νέα επέρβαση για τη Τζαμάικα!
Η ομάδα της Καραϊβικής νίκησε με σκορ 1-0 τον Παναμά, τον οποίο άφησε ουσιαστικά εκτός συνέχειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Τζαμαϊκανές έχουν την ευκαιρία να πετάξουν εκτός τη Βραζιλία!
Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η Τζαμάικα έχει 4 βαθμούς και η «σελεσάο« 3. Στην τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους, με την πρώτη να θέλει απλώς νίκη ή ισοπαλία ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση!
Όσον αφορά το ματς, η Τζαμάικα ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες, με την Γένιθ Μπέιλι να σώζει τον Παναμά σε πολλές περιπτώσεις. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι τυπικά φιλοξενούμενες είχαν και δοκάρι, με τη Σπενς να εκτελεί ένα απίστευτο φάουλ. Τελικά, η κεντρική αμυντικός Σουάμπι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ για τις νικήτριες, σκοράροντας στο 56ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ!
Από εκεί και πέρα, η Τζαμάικα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ώστε να χάσει το σημαντικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις η Σπενς κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως εν τέλει ακυρώθηκε μέσω χρήσης του VAR.
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
Γαλλία 4 (2-1)
Τζαμάικα 4 (1-0)
Βραζιλία 3 (5-2)
Παναμάς 0 (0-5)
Η επόμενη αγωνιστική:
Τζαμάικα-Βραζιλία (2/8, 1:00 μμ)
Παναμάς-Γαλλία (2/8, 1:00 μμ)

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης

 

Προτεινόμενα Άρθρα