Μάγιο: «Θα εξαντλήσω όλα τα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου»

από AllAboutARIS

Ο Ούγκο Μάγιο με ποστάρισμα τους στα social media αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν όσον αφορά την υπόθεση όπου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, παραθέτοντας μάλιστα και ένα βίντεο με την επίμαχη σκηνή. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ τονίζει πως έχει στα χέρια του μία νέα απόφαση σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα, αλλά τονίζει πως άγγιξε την καταγγέλλουσα μόνο στη μέση και όχι στο στήθος, όπως η ίδια ισχυρίζεται.
Επίσης αναφέρει πως θα κάνει έφεση στην απόφαση και να παλέψει ως το τέλος για να υπερασπιστεί την αθωότητα του.

Η σχετική ανάρτηση του Μάγιο: «Μετά την κοινοποίηση της ποινής του Ποινικού Δικαστηρίου Νο. 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και να γνωστοποιώ την πλήρη διαφωνία μου με τα επιχειρήματά της.

2. Κατά συνέπεια, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της εν λόγω απόφασης, θα υποβληθεί η κατάλληλη έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι η εν λόγω φράση αναφέρει ότι η κατάθεση μου ήταν η ίδια και απουσίαζε οποιασδήποτε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρίζοντας για να πάω στο κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του “παπαγάλου” και αρνούμαι απολύτως ότι είχε συμβεί άγγιγμα στο στήθος του “παπαγάλου”.

4. Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου για γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως κάθε ευθύνη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugo Mallo (@hugomallo)

Προτεινόμενα Άρθρα