Μάγιο: “Μίλησα με Μοντόγια και Σίστο – Θα αφοσιωθώ στους στόχους του ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Αποφασισμένος και… διαβασμένος ήρθε στον ΑΡΗ ο Ούγκο Μάγιο, όπως φάνηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο πολύπειρος μπακ δήλωσε: 

«Είμαι χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Αρη. Μπορώ να υποσχεθώ στην οικογένεια του Αρη ότι θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα μου ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Εχω συλλέξει πολλές πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα, αφού έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Μοντόγια στις εθνικές Ισπανίας και τον Σίστο στη Θέλτα. Γνωρίζω επίσης τον Μορόν και τον Πάρντου καθώς έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στη La Liga. Θα με βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι στον Αρη θα βρω πολλούς συμπατριώτες μου, ώστε να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα.

Για τους οπαδούς μας ξέρω ότι είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα τους και αυτό μου αρέσει γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν παίκτης. Παίζω με πάθος, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Τους περιμένω στο γήπεδο και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε ο Αρης τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους του»

Προτεινόμενα Άρθρα