Μάλλον Μπένετ, Μάνταλος και Μπαλτάκος ξέρουν καλύτερα από την UEFA – Δείτε το βίντεο!

από AllAboutARIS

Από την πρώτη στιγμή ο ΑΡΗΣ «φώναξε» για το πεντακάθαρο πέναλτι, που δεν δόθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, στη σύγκρουση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Από την πρώτη στιγμή η… αντίθετη επικοινωνία επιχείρησε να αποδομήσει τις διαμαρτυρίες. Έφθασαν μάλιστα και στο σημείο να… βάλουν τον Μπαλτάκο να ρωτήσει Μπένετ και Μάνταλο για τη φάση.

«Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα. Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου. Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή: Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη».

Αυτή η δήλωση κυκλοφόρησε χθες και είναι του Μπαλτάκου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως ούτε ο Μπαλτάκος, αλλά, κυρίως, ούτε ο Μπένετ γνωρίζουν από κανονισμούς διαιτησίας. Και δεν είναι ότι το λέμε εμείς, αλλά προκύπτει από την UEFA και μάλιστα καθαρά και ξάστερα. Στο εκπαιδευτικό υλικό (dvd 2021:2) που στέλνει στις Ομοσπονδίες της για την ενιαία εφαρμογή των κανονισμών του παιχνιδιού από όλους τους διαιτητές.

Δείτε τη φάση:

Γι’ αυτή τη φάση η UEFA λέει πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Για την ακρίβεια η επεξήγηση της φάσης αναφέρει ως τεχνική ποινή το «πέναλτι» και ως πειθαρχική ποινή τη «κίτρινη κάρτα».

Για θυμηθείτε τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Μάλλον Μπένετ, Μάνταλος και Μπαλτάκος ξέρουν καλύτερα…

Προτεινόμενα Άρθρα