Μάνατζερ Πάλμα: «Αυτά μου είπε ο Μπούργος»

από AllAboutARIS

Ο Ισπανός ατζέντης του Λουίς Πάλμα, Πάολο Ερνάντεζ, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ονδούρας, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία του νεαρού παίκτη στον ΑΡΗ, αλλά και στη συνάντηση που είχε με τον προπονητή των Κιτρινόμαυρων, Χερμάν Μπούργος, στη Μαδρίτη.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:

Μιλώντας για τους λεγεωνάριους που εκπροσωπείτε, ποια είναι η σημερινή κατάσταση, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μετακινηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο;

Όταν ανοίγει η αγορά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα. Προς το παρόν, όσοι είναι στο MLS, η σεζόν είναι σε εξέλιξη και είναι πιο περίπλοκο. Όσοι είναι μέχρι τώρα στην Ευρώπη είναι πετυχημένοι. Για παράδειγμα ο Ντέιμπι Φλόρες (σ.σ. παίκτης του Παναιτωλικού) είναι εξαιρετικός, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου του και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση μαζί με τον σύλλογο για να δούμε ποιος είναι ο δρόμος.

Έπειτα είναι ο Λουίς Πάλμα, ο οποίος μόλις έφτασε στην Ευρώπη σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, όπου κέρδισε θέση στην ενδεκάδα, σκοράροντας γκολ και προκρίθηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι ένας νεαρός παίκτης και σημείο αναφοράς για την εθνική ομάδα από εδώ και πέρα.

Ο Λουίς Πάλμα είχε απόδοση που συνεχώς γίνεται και καλύτερη. Φαντάζομαι ότι για αυτή τη σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα του γιατί θα αγωνιστεί στο Europa Conference League.

Εξάλλου, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν στη Μαδρίτη με τον προπονητή του, τον Χερμάν Μπούργος, και είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος μαζί του, ξέρει ότι ο παίκτης έχει περιθώρια βελτίωσης, προφανώς πρέπει να αποκτήσει γνώσεις λόγω ηλικίας, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι ο ίδιος ο Λουίς θα βάλει το ταβάνι στον Λουίς, θα πάει όσο μακριά θέλει, αλλά η ιδέα είναι ότι θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν για να καθιερωθεί στην Ευρώπη, στην ομάδα του, ένα πολύ σημαντικό και σπουδαίο κλαμπ, και στη συνέχεια θα δούμε για ένα υψηλότερο άλμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X