Μάντζιος: “Δύσκολη η 4η θέση αλλά θα το παλέψουμε” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη δική του εικόνα για την αλλαγή σχηματισμού, τον τρόπο που απέδωσε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Λαμία αλλά και για τα νέα δεδομένα όσον αφορά την 4η θέση.

Αρχικά για το ματς ο προπονητής του ΑΡΗ ανέφερε ότι, “κάναμε μία σημαντική και δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν σοβαρό και καλό αντίπαλο όπως η Λαμία. Μετά από τέτοια διακοπή υπήρχε στο μυαλό μας το πως θα παρουσιαστούμε. Για όλες τις ομάδες ισχύει. Είχαμε διάθεση στο πρώτο μέρος, κατοχή μπάλας αλλά όχι καλές συνεργασίες στο τελικό τρίτο. Δεν είχαμε την απαιτούμενη κίνηση χωρίς τη μπάλα για να γίνουμε απειλητικοί.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν διαφορετικοί και μας βοήθησαν τα γκολ, κερδίζοντας ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς”

Οσον αφορά το 4-4-2 ο Μάντζιος σημείωσε ότι δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος που η ομάδα δεν απέδωσε στο πρώτο μέρος… “Μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πράγματα και γενικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα πλέι οφ. Είχαμε κάποια δυσλειτουργία αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ο σχηματισμός. Είχαμε λάθος αποφάσεις για μία καλύτερη πάσα, έναν καλύτερο συνδυασμό και μας έλειψε η κίνηση δίχως τη μπάλα. Ηταν κάτι διαφορετικό και θέλαμε να το δούμε.Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τα δύο φορ. Ο Λόρεν έβγαινε εκτός περιοχής όπως του αρέσει. Στο τελικό τρίτο δεν ήμασταν καλοί”.

Μετά τα αποψινά αποτελέσματα διαμορφώνονται νέα δεδομένα στη βαθμολογία, αλλά για τον Μάντζιο η 4η θέση παραμένει δύσκολη… “Από την αρχή είπαμε ότι η 4η θέση είναι δύσκολη. Ημασταν 12 πόντους πίσω… Θα κάνουμε όμως την προσπάθειά μας. Θα παίξουμε για εμάς και τον κόσμο μας, δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Αν καταφέρουμε και φτάσουμε στην 4η θέση που παραμένει δύσκολο, θα είναι το καλύτερο για την ομάδα μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα