Μάντζιος: “Είναι σκληρό και άδικο, μας έχει συγκλονίσει όλους”

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην NOVA ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, εκφράζοντας αρχικά τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου φιλάθλου της ομάδας ο οποίος δολοφονήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Παναιτωλικό αλλά κι αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων μας τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του νέου παιδιού. Ένα παιδί μόλις 19 ετών έφυγε από τη ζωή. Είναι σκληρό και άδικο, να χάνει τη ζωή του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους”.

Και συνέχισε μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος: “Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Ήταν ένας δύσκολος μήνας για την ομάδα μας. Βγάλαμε μια αντίδραση κυρίως ως εικόνα ομάδας. Πάνω σε αυτή τη νίκη, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια ανάλογη συνέχεια που όλοι την έχουμε ανάγκη. Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Σε σχέση με τον αντίπαλό έχουμε πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίσουμε”.

Ο Ακης Μάντζιος ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Τζέιμς Τζέγκο, τον οποίον και ευχαρίστησε για τη συνεργασία: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζίμι ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Ένας επαγγελματίας, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Του εύχομαι να έχει τύχη, υγεία και του εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X