Μάντζιος: “Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές στη τελική πάσα”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην εκπομπή “Monday Football Club” των καναλιών της Nova. O Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πώς κύλησε ο αγώνας, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και τον χρόνο που δουλεύει υπέρ της ομάδας.

Για το ότι ο ΑΡΗΣ είχε κατοχή και πρωτοβουλία κινήσεων αλλά όχι ευκαιρίες:

“Θα συμφωνήσω. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Η φιλοσοφία του ΟΦΗ ήταν να παίξει ποδόσφαιρο αλλά το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού,ελέγχαμε τον αγώνα. Πιέσαμε, βρήκαμε διαδρόμους. Δεν ήρθε το γκολ.”

Για το αν ο ΑΡΗΣ είχε θέμα στη τελική πάσα:

“Θα συμφωνήσω και πάλι. Όσες φορές τη φέραμε καλά τη μπάλα στη περιοχή, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές. Και εμείς έχουμε κάποια παιδιά τα οποία είναι καινούργια. Θέλουμε να αποκτήσουμε σταδιακά την ομοιογένεια. Να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι μας. Ήρθαν και παιδιά που είχαν να αγωνιστούν καιρό.”

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ιτούρμπε:

“Σίγουρα θέλει χρόνο για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να φέρει την αντίπαλη άμυνα σε ανισορροπία. Είναι ταχυδυναμικός. Θέλει τον χρόνο του.”

Για το μεσοεπιθετικό κομμάτι του ΑΡΗ:

Εχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και τα παιδιά που ήρθαν ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας. Είναι πονοκέφαλος για εμένα. Όλοι είναι εν δυνάμει βασικοί στην ομάδα.”

Για τη συνεργασία Καμαρά-Μάνου:


“Θέλουμε καλύτερη συνεργασία. Ο Δημήτρης ήταν η μόνη μας επιλογή από τον πάγκο. Έπρεπε να φορτώσουμε την αντίπαλη περιοχή. Υπήρχαν προϋποθέσεις και προοπτικές, αλλά δεν τα καταφέραμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα