Μάντζιος: “Κάποιες φορές… χαζεύεις βλέποντας αυτόν τον ΑΡΗ” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους ακόμα και με τις νίκες στα ντέρμπι… Πάνω κάτω αυτό έκανε και μετά τη Λαμία αλλά… παρέκκλινε λίγο και εξέφρασε με μία ατάκα την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας”

“Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη, ξεκινώντας το ματς σοβαρά και με πειθαρχία. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πολλά άτομα πίσω από τη μπάλα. Το κλειδί είναι το γρήγορο γκολ και το βρήκαμε. Ημασταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε με την ίδια ορμή. Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια αλλά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και η σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα. Κάποιες στιγμές… χαζεύεις όταν βλέπει τον ΑΡΗ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Θα μας βοηθήσει η διακοπή για να επιστρέψουν οι τραυματίες και όλοι μαζί να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια”.

Ο έμπειρος τεχνικός βέβαια δεν δείχνει να παρασύρεται και τόνισε τα πολλά περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν ακόμα. “Θέλουμε κάτι ακόμα στο τελευταίο κομμάτι, για να ολοκληρώσουμε την ποιότητα που έχει η ομάδα. Μία τελική ενέργεια. Κάθε νίκη είναι σημαντική και δίνει ψυχολοιγία. Έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία”.

Ο ΑΡΗΣ πλέον έχει μπροστά του δύο εβδομάδες ηρεμίας και ευκαιρίας για δουλειά… “Δεν κάνουμε… τρελά πράγματα. Απλά υπάρχει η δυνατότητα να… φορτώσουμε παραπάνω κάποιους παίκτες από τη στιγμή που δεν έχουμε ματς” ήταν το σχόλιο του Μάντζιου… επιστρέφοντας στον αγώνα με τη Λαμία. “Ημασταν προετοιμασμένοι. Μιλήσαμε και το αναλύσαμε με τα παιδιά. Ο προπονητής της Λαμίας βασίστηκε στο σύστημα του προηγούμενου.  Μπήκαμε με ηρεμία και υπομονή. Αυτά χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια”.

Ο Μορόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΑΡΗ, αλλά όπως είπε ο Μάντζιος δεν ήταν μόνος του… “Σίγουρα είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει τέτοιο φορ… Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα πολύ καλό γκρουπ. Ο ένας βοηθάει τον άλλο, οπότε ο Μορόν έχει καλή υποστήριξη”.

Ο ΑΡΗΣ σκοράρει για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς στο πρώτο πεντάλεπτο… “Πάντα μπορείς να κάνεις ένα σχεδιασμό για το πώς θα μπεις. Στο ποδόσφαιρο όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπήκαμε με στόχο το γκολ, γιατί απέναντι σε τέτοιες άμυνες χρειάζεται ένα γκολ νωρίς”.

Τέλος, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και το ντεμπούτο του Κουάισον… “Δεν είναι έτοιμος. Είχα μιλήσει μαζί του. Εάν μας βοηθούσε το ματς, θα του έδινα χρόνο για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα