Μάντζιος: «Μας έλειψε ο κόσμος, να του δώσουμε την χαρά της νίκης»

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά τόνισε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: “Έμεινε πίσω η ήττα από τον ΟΦΗ. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Πάντα από μια τέτοια ήττα, πάντως, μπορείς να κρατήσεις και θετικά, να σταθείς σε αυτά και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα αρνητικά, ώστε να βελτιώσεις συνολικά τον τρόπο παιχνιδιού σου. Αναλύσαμε το παιχνίδι. Εντοπίσαμε τα λάθη και τα προβλήματα που είχαμε και ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: “Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Και είναι το πρώτο εντός έδρας, που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν κίνητρο για τους παίκτες μας”.

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό είπε επίσης: “Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τη φιλοσοφία του και τη νοοτροπία που είχε ως ομάδα την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα καλή, με καλούς παίκτες. Σε ό,τι μάς αφορά εν όψει αυτού του αγώνα, πρέπει να αποκτήσουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Να είμαστε το ίδιο καλοί στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Έχουμε κάποια ελαφρυντικά, γιατί κάποιοι παίκτες είναι καινούργιοι στην ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από το παιχνίδι μας! Η ισορροπία και η αποφυγή εύκολων λαθών από την πλευρά μας, θα είναι κλειδί για αυτό το παιχνίδι”.

Για το αν τα αρνητικά αποτελέσματα με ΟΦΗ και Παναιτωλικό θα παίξουν ρόλο είπε: “Δεν το πιστεύω… Για εμάς το θέμα είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες αναζητούν λύσεις στο παιχνίδι τους, που σημαίνει ότι είναι νωρίς για όλους. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι”.

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ για πρώτη φορά φέτος: “Θα παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου, γιατί ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη! Μάς έλειψε στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Ευελπιστούμε τώρα να του δώσουμε τη χαρά της νίκης”.

Για την απόκτηση του Ρόμπιν Κουάισον τόνισε: “Πιστεύω ότι τελειώσαμε τις μεταγραφικές κινήσεις και ότι είμαστε καλά. Εκτός απροόπτου, δεν θα γίνει άλλη κίνηση. Ο Κουάισον είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αυτό που μένει είναι να δούμε σε ποια κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας βρίσκεται και πόσο άμεσα μπορεί να μάς βοηθήσει. Σίγουρα, πάντως, είναι πολύ καλός παίκτης, με πολύ καλό βιογραφικό και είναι χαρά μας να έρθει σύντομα κοντά μας. Γενικώς, είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει! Έγιναν στοχευμένες κινήσεις και αυτό που μένει τώρα είναι να βγάλουμε καλή εικόνα στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα