Μάντζιος: “Οταν έρθει η ομοιογένεια, θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένος από την εικόνα, δεδομένης της ομοιογένειας που… εκκρεμεί, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ότι, “ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θέλαμε. Ηρθαμε για να κερδίσουμε. Είχε καλό ρυθμό το ματς αλλά έλειπαν οι φάσεις. Αν μία ομάδα το άξιζε λόγω φάσεων ήμασταν εμείς. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε, ήμασταν γύρω γύρω από την περιοχή αλλά δίχως τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε το ματς. Πρέπει να αναλογιστούμε ότι πολλά παιδιά ήρθαν πρόσφατα, δείχνουν ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια, θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Συν την απουσία του Σίστο και των τιμωρημένων”.

Η ομάδα έδειξε ότι ακόμα θέλει δουλειά και χρόνο λόγω των πολλών νέων προσώπων, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος… “Ετσι πιστεύω… Ζούμε τα παιδιά καθημερινά. Θεωρώ ότι όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα”.

Ο Μάντζιος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και τον Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος είχε θετική παρουσία ερχόμενος από τον πάγκο. “Έχει ένα απίστευτο θράσος… Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει μέλλον. Σίγουρα θέλει προσαρμογή, η γλώσσα είναι θέμα αλλά ακούει και έχει τρομερό ταλέντο”.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γενική εικόνα του ματς, ο προπονητής του ΑΡΗ σημείωσε επίσης ότι, “είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και μετά το 1-1… Δεν έγιναν οι κλασσικές ευκαιρίες αλλά αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς. Τρία παιδιά της αρχικής ενδεκάδας ήταν λίγες μέρες μαζί μας αλλά προσπάθησαν. Κάποια στιγμή ίσως χάσαμε κάποια μέτρα αλλά δεν απειληθήκαμε ακόμα¨.

O Μάντζιος ήθελε να χρησιμοποιήσει και τον Φαμπιάνο, αλλά η εξέλιξη του αγώνα δεν βοήθησε… “Είναι πολύ σημαντική προσθήκη. Η αξία και η ποιότητά του είναι γνωστά. Έχει όμως δύο προπονήσεις. Είχαμε σκοπό να του δώσω λίγο χρόνο αλλά το ματς δεν πήγε όπως θέλαμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα