Μάντζιος: «Υπάρχει εμπειρία, έχουμε προσωπικότητες, θα αντιδράσουμε»

από AllAboutARIS

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη δική του εξήγηση για τα αίτια της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κατά πόσο η ομάδα ξεπέρασε το σοκ της βαριάς εντός έδρας ήττας: «Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ήταν ένα σοκ. Σε μια περίοδο στην οποία η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της, τη σταθερότητά της. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλό αποτέλεσμα. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Υπάρχει επόμενη ημέρα, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι για να είμαστε έτοιμοι να το αφήσουμε πίσω μας».

Για το τι εξήγηση δίνει για την ήττα και το βαρύ αυτό αποτέλεσμα: «Έγιναν πολλά λάθη. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η εικόνα μας δεν δικαιολογεί την πορεία μας και την κατάστασή μας».

Για το πως μπορεί να διαγραφεί αυτό το παιχνίδι από την μνήμη της ομάδας: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να αντιδράσουμε. Υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, υπάρχουν προσωπικότητες και δεν πρέπει ποτέ ξανά να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα».

Για το πόσο διαφορετικό Άρη περιμένει στην Τούμπα: «Δεν γίνεται να ξαναδούμε την ίδια εικόνα. Το ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα αυτού και θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πριν το παιχνίδι με τα Γιάννινα».

Για το πως περιμένει το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Στα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας. Είναι θέμα το ποιος θέλει το αποτέλεσμα περισσότερο, πέρα από τα κομμάτια τακτικής και σχεδιασμού που δουλεύουμε και πάνω σε αυτό δώσαμε μεγάλη έμφαση».

Για τα προβλήματα και το ποιοι θα απουσιάσουν από την Τούμπα: «Ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Έχουμε ένα κρούσμα που σίγουρα θα μείνει εκτός. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τα οποία θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε ποιοι θα είναι σίγουρα διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X