Μάντι Κιούζακ: Στο στόχαστρο της FA ο προπονητής που κατηγορείται πως την οδήγησε στην αυτοκτονία

από AllAboutARIS

Η μυστήρια υπόθεση του θανάτου της Μάντι Κιούζακ ακόμα πλανάται σαν γκρίζο σύννεφο στον ουρανό του Γιόρκσαϊρ και η FA είναι έτοιμη να αναλάβει δράση και να αναζητήσει την αλήθεια. Η 27χρονη ποδοσφαιρίστρια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στη ζωή της βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 20 Σεπτεμβρίου του 2023. Η τοπική κοινότητα και ο σύλλογος βυθίστηκαν στο πένθος με τα ξαφνικά και σοκαριστικά νέα, ωστόσο όσα την οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έγιναν αρχικά γνωστά.

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, η οικογένειά της ωστόσο «φωτογράφισε» ως ηθικά ένοχο τον προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζόναθαν Μόργκαν, και απέστειλε επιστολή στον σύλλογο με την οποία κατηγορούσε τον Άγγλο κόουτς πως η συμπεριφορά και η προβληματική στάση του προς αυτή ήταν που «διέλυσε την ψυχική της υγεία από τον Φεβρουάριο του 2023 κι έπειτα», οδηγώντας τη επί της ουσίας στην αυτοκτονία.

Ο Μόργκαν αρνήθηκε τις κατηγορίες, η εσωτερική έρευνα ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ δεν οδήγησε πουθενά αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα. Κι αυτό διότι, η Αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα ερευνήσει την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί το αν όντως ο προπονητής της 27χρονης είχε ευθύνες για τα ψυχικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την Κιούζακ τους τελευταίους μήνες της ζωής της.

Η Μάντι Κιούζακ είχε εκπροσωπήσει την Κ-19 εθνική Αγγλίας και αποτελούσε μια παίκτρια-σύμβολο για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ούσα η μακροβιότερη ποδοσφαιρίστρια στο νυν ρόστερ των Λεπιδών.

 

Προτεινόμενα Άρθρα