Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ ετοιμάζουν μυθική πρόταση

από AllAboutARIS

Η οικογένεια Γκλέιζερ, που έχει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας αυτού του αιώνα, έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχώνπου διαθέτει και έχει δώσει deadline τα μέσα Φεβρουαρίου σε υποψήφιους αγοραστές, ζητώντας σχεδόν 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η “Daily Mail” είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις όσον αφορά στο καθεστώς ιδιοκτησίας του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, καθώς “επενδυτές από το Κατάρ σχεδιάζουν μία τεράστια πρόταση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουν να δώσουν στον Έρικ τεν Χαχ την οικονομική στήριξη για να επαναφέρει το σύλλογο στην κορυφή”.

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως οι υποψήφιοι αγοραστές είναι μία ομάδα ατόμων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων της το Κατάρ και έχουν στόχο να κάνουν μία πρόταση στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες των κόκκινων διαβόλων που θα κάνει πέρα όλες τις άλλες προτάσεις που ενδεχομένως θα πέσουν στο τραπέζι.

Υπάρχουν σημαντικά διαθέσιμα κεφάλαια. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σοβαροί. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι η Γιουνάιτεντ είναι εκεί που πρέπει και είναι σίγουροι ότι η δική τους θα είναι η πιο δυνατή προσφορά.

Θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα για να τους επαναφέρουν στην κορυφή, αλλά θέλουν επίσης αυτό να είναι για το καλό της κοινότητας.
Επιθυμούν να χτίσουν πάνω στην επιτυχία του Μουντιάλ και αναγνωρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο την οποία πρέπει να αγοράσουν για να την οδηγήσουν εκεί που της αρμόζει”, ανέφερε στο αγγλικό μέσο άνθρωπος που έχει γνώση για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες των υποψηφίων αγοραστών.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X