Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση 60 εκατομμυρίων για τον Μάουντ!

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον χαμένο τελικό του FA Cup απέναντι στη Σίτι δείχνει να επικεντρώνεται πλήρως στο χτίσιμο της επόμενης μέρας. Και προκειμένου αυτή να είναι πιο «λαμπερή» ο Έρικ Τεν Χαγκ χρειάζεται τον παίκτη που θα αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Ο Ολλανδός είχε ήδη ξεχωρίσει την περίπτωση του Μέισον Μάουντ και ο σύλλογος πριν μερικές ημέρες έφτασε σε συμφωνία με τον Άγγλο. Όπως μεταδίδει η Telegraph όμως, οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να «τελειώσουν» άμεσα την υπόθεση και ετοιμάζουν πρόταση 60 εκατομμυρίων προς την Τσέλσι.

Από την πλευρά τους, οι Μπλε ιδανικά δεν θα ήθελαν να χάσουν τον Μάουντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο έχουν ανάγκη να πουλήσουν παίκτες τους πριν τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως διακαής πόθος του Τεν Χαγκ παραμένει και ο Χάρι Κέιν, όμως όσον αφορά τον Άγγλο φορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X