Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταριανοί δημοσιογράφοι είναι βέβαιοι για την εξαγορά

από AllAboutARIS

Η καταληκτική ημερομηνία πλησιάζει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον επόμενο ιδιοκτήτη της. Η 17η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ημέρα που οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν προσφορά και εγγυήσεις για την οικονομική κατάστασή τους και το φαβορί μέχρι στιγμής προβάλλει το Κατάρ.

Η χώρα της Μέσης Ανατολής που πρόσφατα διοργάνωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίζεται διατεθειμένη να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών των “κόκκινων διαβόλων” μέσω ενός επιχειρηματικού βραχίονα που θα του επιτρέπει να κατέχει παράλληλα και την ιδιοκτησία της Παρί.

Το κλίμα είναι αρκετά θετικό στη χώρα τις τελευταίες ημέρες και τρανό παράδειγμα είναι η ανάρτηση του διευθυντή του Doha Arabic, Ματζέντ αλ Κελαϊφί, ο οποίος τουίταρε πως “η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι του Κατάρ”.

Λίγο αργότερα, ο Καταριανός αθλητικός δημοσιογράφος Μοχάμεντ αλ Κααμπί εξήγησε τη μεταστροφή των ανθρώπων της χώρας, οι οποίοι αρχικά είχαν στοχεύσει στην εξαγορά της Λίβερπουλ.

“Μετά την αδιαλλαξία των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ και την άρνησή τους να δώσουν ένα ποσοστό που ξεπερνά το 49% (ποσοστό απαραίτητο για τη λήψη αποφάσεων), η πυξίδα άλλαξε προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απομένουν λίγα βήματα για να ανακοινωθεί η εξαγορά της Γιουνάιτεντ”, έγραψε σχετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα