Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλέβει» τον Γιορό από τη Ρεάλ

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λένι Γιόρο, ξεπερνώντας μάλιστα το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέσω του ενδιαφέρον της για τον νεαρό Γάλλο αμυντικό είχε προκαλέσει αμφιβολίες στο “κόκκινο στρατόπεδο” ως προς την πιθανότητα επίτευξης της απόκτησης του παίκτη.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έπεισαν εν τέλει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της Λιλ να ταξιδέψει στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ εκεί επίσης προβλέπεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν ούτως ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά την Λιλ, εκείνη έχει δώσει τα χέρια με τον σύλλογο του Μάντσεστερ για ένα ποσό ύψους 62 εκατομμυρίων. Βέβαια, ακόμα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιόρο, δεν αποκλείεται ο σύλλογος να επιχειρήσει να φέρει εις πέρας και την απόκτηση του Μάτσις ντε Λιχτ από την Μπάγερν Μονάχου, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε θετικό σημείο.

Εφόσον και οι δύο παίκτες συναντηθούν στο Μάντσεστερ η ομάδα θα έχει επί της ουσίας αντικαταστήσει το περσυνό αμυντικό της δίδυμο, αφού πέρα από το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στους Ράφαελ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες στο αγωνιστικό κομμάτι, εκείνοι επίσης στάθηκαν αναξιόπιστοι ως προς την διαθεσιμότητά τους διότι αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα