Μάντσεστερ Σίτι: Η Ρεάλ στοχεύει στην απόκτηση του Ρόδρι το 2025!

από AllAboutARIS

Αν και η σεζόν 2024-25 μόλις ξεκίνησε (με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ), η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει κινήσεις στα γραφεία του Μπερναμπέου και θέτει τους μεγάλους στόχους της για την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του project της ενόψει της σεζόν 2025/26.

Σύμφωνα με την AS, ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει κλείσει και θα έρθει στην ισπανική πρωτεύουσα το ερχόμενο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή. Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπόρεσε να πείσει τον Καναδό να αποδεχτεί τη γενναιόδωρη πρόταση ανανέωσης που του προσέφερε ο βαυαρικός σύλλογος και έτσι ο Ντέιβις θα αποτελέσει, με μηδενικό κόστος όπως και ο Μπαπέ, την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της επόμενης σεζόν για τη «βασίλισσα».

Αλλά το «μεγάλο ψάρι» θα είναι κάποιος άλλος. Το μεγάλο όνειρο που μοιράζονται ο πρόεδρος και οι υπεύθυνοι του αθλητικού τμήματος της Ρεάλ, και Κάρλο Αντσελότι στο τιμόνι, είναι η υπογραφή του Ρόδρι! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι (MVP του τελευταίου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας) έχει γίνει στόχος σχεδόν πρώτης προτεραιότητας.

Η αποχώρηση του Τόνι Κρόος, ανάγκασε τη Ρεάλ να αναζητήσει προφίλ με κάποιες τουλάχιστον ομοιότητες, δεδομένου ότι το παιχνίδι της ομάδας έχει επηρεαστεί σημαντικά από την αποχώρηση του Γερμανού μαέστρου.

Οι άνθρωποι του club θέλουν λοιπόν να φέρουν τον Ροντρίγκο στο Μπερναμπέου στα 29 του χρόνια στην ίδια ηλικία που υπέγραψε ο Ζιντάν το 2001.

Ο πολύπειρος άσος έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το 2027, αλλά οι Πολίτες δεν έχουν καταφέρει να τον πείσουν να σκεφτεί να δεχτεί πρόταση ανανέωσης τώρα. Ο ατζέντης του, Πάμπλο Μπαρκέρο (ο οποίος είναι επίσης ατζέντης του Ραούλ Γκονζάλες, οπότε έχει πολύ καλές σχέσεις με την ιεραρχία της Ρεάλ Μαδρίτης), έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από τη Σίτι για να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Ροντρίγκο δεν το αποκλείει γιατί γνωρίζει ότι θα τοποθετηθεί στο υψηλότερο μισθολογικό κλιμάκιο της Σίτι, χωρίς να ζηλεύει τον ίδιο τον Χάαλαντ, αλλά θα έμπαινε πολύ στον πειρασμό να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να γίνει μέρος του μεγάλου πρότζεκτ που εδραιώνει η Ρεάλ για τα επόμενα χρόνια.

Η «AS» τονίζει ότι ο παίκτης θα άφηνε την Σίτι μόνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι κινούνται προσεκτικά και δεν θα κάνουν τίποτα μέχρι να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Με μόλις δύο χρόνια συμβόλαιο και με την αποχώρηση του Γκουαρδιόλα από τον πάγκο των «πολιτών» το 2025 να είναι κάτι παραπάνω από πιθανή, θα είναι σαφές στον Ροντρίγκο ότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνει μια ριζική στροφή στην επιτυχημένη καριέρα του.

Προτεινόμενα Άρθρα