Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 2-2: Απίθανη επιστροφή από τον κακό δαίμονα των πρωταθλητών

από AllAboutARIS

Η Λούτον ήταν το εφαλτήριο για την αντεπίθεση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως υπολόγιζε χωρίς τον κακό δαίμονά της τα τελευταία χρόνια, Κρίσταλ Πάλας, η οποία επέστρεψε από δύο γκολ πίσω και απέσπασε την ισοπαλία 2-2 με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για την 17η αγωνιστική της Premier League, που τη φέρνει ξανά κοντά στη Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε παίκτες όπως ο Έρλινγκ Χάλαντ και ο Κέβιν ντε Μπρόινε στη διάθεσή του, όμως ο Τζακ Γκρίλις που επέστρεψε από τραυματισμό αποδείχθηκε καθοριστικός. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό της συνάντησης και μετέφερε το άγχος στους φιλοξενούμενους. Ο Ρίκο Λιούις στο 54′ χρίστηκε κι αυτός σκόρερ με τη σειρά του, ένα γκολ που καταδικαστικό για τους γηπεδούχους.

Η Σίτι επαναπαύτηκε, σταμάτησε να επιτίθεται και το πλήρωσε. Στο 76′ ο Ζαν Φιλίπ Ματετά μείωσε το σκορ και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Φιλ Φόντεν. Ο Μάικλ Ολίζ εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 2-2, με την Πάλας να φεύγει αήττητη για τέταρτη φορά από τις τελευταίες έξι επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα