Μάν. Γιουνάιτεντ: Η μεταγραφή Βαράν φέρνει προβλήματα με το FFP

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει το «καυτό» μεταγραφικό της καλοκαίρι και μετά το happy end στο σίριαλ με τον Τζέιντον Σάντσο, ενισχύεται σημαντικά και στην αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν.

Τα 85 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για τον Άγγλο, όμως, συν τα 50 που έχει αφήσει στο τραπέζι της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο στόπερ δημιουργούν και την ανάλογη υποχρέωση για πωλήσεις, ώστε να εναρμονιστεί το κλαμπ με το Financial Fair Play.

Συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι Διάβολοι πρέπει να βάλουν στα ταμεία τους τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ για να είναι «εντάξει», ένα ποσό που ενδέχεται να το εξασφαλίσουν με τη μία αν ο Πολ Πογκμπά αποχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εναλλακτικά, θα κληθεί να βρει τα χρήματα μέσα από έναν κατάλογο παικτών υπό παραχώρηση. Τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία είναι ο Αντονί Μαρσιάλ (45 εκατ. ευρώ), ο Τζέσι Λίνγκαρντ (22 εκατ. ευρώ), ο Άλεξ Τέλες (20 εκατ. ευρώ) και ο Ντάνιελ Τζέιμς (18 εκατ. ευρώ*), με τους Μπράντον Γουίλιαμς, Αντρέας Περέιρα, Ντιόγκο Νταλότ, Φιλ Τζόουνς να τον συμπληρώνουν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X