Μάχη με τον χρόνο για τις πρώτες κινήσεις

από AllAboutARIS

Ένας μήνας ακριβώς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και στον ΑΡΗ ακόμα υπάρχει άπνοια όσον αφορά τα μεταγραφικά, πλην της κίνησης-επένδυση με τον Κλέιτον Ντιαντί

Ολο αυτό το διάστημα υπάρχουν στόχοι, έχουν γίνει προτάσεις, επαφές αλλά δίχως ουσία για τους “κιτρινόμαυρους που καλούνται να διαχειριστούν αρκετά μεταγραφικά μέτωπα αλλά και πιθανές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από δέκα μεταγραφές ως το φινάλε του καλοκαιριού και ήδη υπάρχει χαμένο έδαφος, με την πίεση του χρόνου να αυξάνεται όσο πλησιάζει η επίσημη έναρξη της σεζόν.

Φυσικά στην κουβέντα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μπαίνει και η Ολλανδία για την οποία ο ΑΡΗΣ αναχωρεί την Κυριακή (21/07), αλλά ο Άκης Μάντζιος ακόμα δεν έχει κάποιο νέο πρόσωπο στα χέρια του.

Αυτό δυσκολεύει το έργο του Έλληνα τεχνικού και θα το κάνει ακόμα πιο δύσκολο εφόσον η ομάδα ταξιδέψει υπ΄.ο αυτές τις συνθήκες στο Ρότερνταμ. .Για αυτό και υπάρχει μία μάχη με τον χρόνο ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να προλάβουν κάποιες κινήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, ώστε είτε να έχει νέα πρόσωπα κατά την αναχώρησή της για την Ολλανδία είτε κάποιοι παίκτες να ταξιδέψουν μόνοι τους για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κατά τις πρώτες μέρες της διεξαγωγής του.

Προτεινόμενα Άρθρα