Μέρα ανακοινώσεων για Τσέλσι: Πότερ ο εκλεκτός με ρήτρα-μαμούθ στην Μπράιτον!

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα είναι η Τσέλσι, καθώς μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ με συνοπτικές διαδικασίες βρήκε τον διάδοχο του Γερμανού προπονητή κι αυτός είναι οριστικά ο Γκρέιαμ Πότερ.

Ο προπονητής της Μπράιτον που έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό έργο στην ομάδα, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των «μπλε», καθώς νωρίτερα Λονδρέζοι και προπονητής είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια από την Μπράιτον για τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Κατόπιν των καταιγιστικών αυτών εξελίξεων, ο Γκρέιαμ Πότερ αναμένεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί από την Τσέλσι, που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή Αμπράμοβιτς, αφού τα περισσότερα έχουν αλλάξει.

Κερδισμένη από αυτή την ιστορία, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, θα βγει και η Μπράιτον, που θα δει να μπαίνουν στα ταμεία της 16 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα που προβλεπόταν στο συμβόλαιό της με τον Γκρέιαμ Πότερ και δεν τέθηκε ποτέ σε διαπραγμάτευση ώστε να μειωθεί.

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία: Πενθήμερη καραντίνα για κρούσματα – Τεστ για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς
Προηγούμενο άρθρο Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία: Πενθήμερη καραντίνα για κρούσματα – Τεστ για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς
Επόμενο άρθρο Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΑΡΗ ο Πάρντιου – Ενημερώνεται για το ρόστερ
Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΑΡΗ ο Πάρντιου – Ενημερώνεται για το ρόστερ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News