«Μέσα» Μπράμπετς και Κουέστα για ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Με τους Μπράμπετς και Κουέστα να είναι στην αποστολή, θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο πρώτος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και αισθάνεται καλύτερα έχοντας μπει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, σε αντίθεση με τον δεύτερο ο οποίος ακόμα πονάει και λογικά θα παραμείνει εκτός. Οπότε ο Χουτεσιώτης αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας στην βασική ενδεκάδα.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ.Η. (20/08), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Κρήτη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Saverio (τραυματίας), Gray, Fattore, Αηδόνης».

Προτεινόμενα Άρθρα