Μέσι: Έκανε «θρύψαλα» τα σενάρια αποχώρησής του από την Ίντερ Μαϊάμι

από AllAboutARIS

Δεν… πάει πουθενά ο Λιονέλ Μέσι που «έλαμψε» ξανά στο παιχνίδι της Αργεντινής κόντρα στο Περού και απέδειξε πως ακόμα και τώρα απλά δεν … συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες γύρω από το όνομά του οργιάζουν, όχι μόνο όσον αφορά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας αλλά και όσον αφορά το μέλλον του.

Σε δηλώσεις του πάντως μετά την παράστασή του με την Αλμπισελέστε, ο 36χρονος επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το MLS.

Και το έκανε μάλιστα με τον πιο απλό, λιτό και απέριττο τρόπο. «Όχι», ήταν η ξεκάθαρη απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να παίξει σε κάποιον άλλον σύλλογο δανεικός, με τον Αργεντινό να κάνει… θρύψαλα τις όποιες φήμες.

«Θα συνεχίσω τις προπονήσεις με την Ίντερ για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια κόντρα στην Ουρουγουάη και τη Βραζιλία. Στη συνέχεια θα απολαύσω τις διακοπές μου στην Αργεντινή, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχω πολλές περισσότερες μέρες τον Δεκέμβριο, με ήσυχο το κεφάλι μου με τους δικούς μου ανθρώπους και τον Ιανουάριο θα επιστρέψω στην προπόνηση», δήλωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τα πλάνα του.

Προτεινόμενα Άρθρα