Μέσι: “Ας το διασκεδάσουμε γιατί κανείς δε ξέρει πότε θα συμβεί ξανά”

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε τον λόγο μπροστά στο ενθουσιασμένο κοινό της Εθνικής Αργεντινής που γέμισε τις κερκίδες του γηπέδου «Monumental» για το πρώτο ματς της ομάδας μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πανηγυρικό «χάος» σταμάτησε για λίγο, για να ακούσει τα λόγια του μεγάλου αρχηγού.

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που έχουμε λάβει, όχι μόνο αφού γίναμε παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και πριν, όταν κατακτήσαμε το Copa América. Το λέω εδώ και πολύ καιρό, ότι θα κάναμε τα πάντα γι’ αυτό», σχολίασε ο Μέσι, εθνικός ήρωας για τους ανθρώπους της χώρας του.

«Ας το απολαύσουμε γιατί είχαμε πολύ καιρό να το κατακτήσουμε και δεν ξέρουμε πότε θα ξανασυμβεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περάσουν τόσα πολλά χρόνια, αλλά έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, όχι μόνο από το να έχεις μια μεγάλη ομάδα, μερικές φορές λόγω μικρών λεπτομερειών δεν μπορείς να το πετύχεις και τώρα… ας απολαύσουμε το τρίτο αστέρι» τόνισε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X