Μέσι για Κολομβία: “Υπάρχει λόγος που δεν χάνουν εδώ και πολύ καιρό”

από AllAboutARIS

Η κατάκτηση του Μουντιάλ το 2022 και του Copa America το 2021 άνοιξαν για τα καλά την όρεξη της εθνικής Αργεντινής, που ετοιμάζεται τώρα για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία: αυτή της κατάκτησης δεύτερου σερί τίτλου στην ήπειρό της.

Και αυτό γιατί αντιμετωπίζει στον τελικό του Copa America 2024 την Κολομβία έχοντας τον τίτλο του φαβορί, όχι μόνο λόγω της ποιότητας των παικτών που έχει στη διάθεσή του ο Λιονέλ Σκαλόνι αλλά και για τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η αλμπισελέστε είναι η χώρα με τα περισσότερα τρόπαια μαζί με την Ουρουγουάη (15) ενώ η Κολομβία έχει μόλις 1 κατάκτηση, με τους Αργεντινούς να αγωνίζονται μάλιστα για 30η φορά σε τελικό και τους Κολομβιανούς μόλις για τρίτη.

 

Ωστόσο, οι τελικοί είναι ξεχωριστά ματς και ο πολύπειρος Λιόνελ Μέσι των 8 Χρυσών Μπαλών το γνωρίζει καλά, με τον Pulga να δείχνει το μεγάλο σεβασμό που έχει απέναντι στην Κολομβία του Χάμες Ροντρίγκες, μέσω συνέντευξής του:

“Είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό μεταξύ της Ουρουγουάης και της Κολομβίας. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολα τα πράγματα με όποια και από τις δύο ομάδες και αν παίζαμε.

Υπάρχει λόγος που η Κολομβία δεν χάνει εδώ και τόσο καιρό (σ.σ. είναι αήττητη για 28 διαδοχικά ματς με απολογισμό 22 νίκες και 6 ισοπαλίες, τελευταία ήττα στις 2 Φεβρουαρίου 2022 από την Αργεντινή)”, τόνισε ο Μέσι στο “Fox Sports” της Αργεντινής, για να προσθέσει:

“Είναι μία ομάδα που έχει εξαιρετικούς παίκτες και διαθέτει ένταση, ταχύτητα και δυναμική. Οι τελικοί διαφέρουν από τα άλλα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα κοιτάξω να απολαύσω αυτή τη μεγάλη στιγμή.

Είμαστε καλά και είμαστε ήρεμοι, όπως ήμασταν καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά”.

Προτεινόμενα Άρθρα