Μέσι: «Πέτυχα τα πάντα στο ποδόσφαιρο δεν μένει κάτι άλλο»

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εκπληρώσει όσα ήθελε στο ποδόσφαιρο.

Έγινε «βασιλιάς». Είναι γεμάτος. Κατέκτησε Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Champions League, Διηπειρωτικό, Κόπα Αμέρικα και το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αργεντινής. Αυτό ήταν και το απωθημένο του. Κέρδισε επίσης επτά φορές τη Χρυσή Μπάλα.

Αλλά κυρίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Ο διεθνής Αργεντινός άσος παραχώρησε συνέντευξη στο BeIN Sports κι αυτή θα προβληθεί στις 24 Ιουνίου. Μία από τις ατάκες που διαφημίζεται είναι η εξής: «Έχω πετύχει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, δεν μένει κάτι άλλο». Μιλάει για την Εθνική Αργεντινής, την Μπαρτσελόνα, την Παρί, τις μεγάλες του στιγμές. Μία συνέντευξη του «Βασιλιά» ασφαλώς και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος, όμως, προχώρησε και σε ανάρτηση στο instagram για τους έξι μήνες που πέρασαν από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με την Εθνική Αργεντινής. Μία διοργάνωση που δεν θα ξεχάσει και είναι λογικό κάθε στιγμή να έχει αποτυπωθεί στη μνήμη του. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μέσι, ο οποίος δημιούργησε κι ένα κολάζ με φωτογραφίες από το Κατάρ:

«Πέρασε μισός χρόνος από τότε που μεγαλώσαμε με το ωραιότερο όλων. Έξι μήνες στους οποίους δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι όλα όσα ζήσαμε, πόσο παλέψαμε γι’ αυτό και πώς το απολαμβάνουμε ακόμα και σήμερα.

Είναι αδύνατο να συνοψίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο σε εικόνες, θα κρατούσα τόσες πολλές που δεν θα χωρούσαν σε κανένα άλμπουμ. Αλλά συμπίπτοντας η επιτυχία με τους 6 μήνες, ήθελα να μοιραστώ μερικές στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό πολλές φορές και με κάνουν πολύ χαρούμενο όταν τις θυμάμαι.

Μια τεράστια αγκαλιά σε όλους και δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να συγχαρώ όλους τους γονείς σήμερα».

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα