Μήτρογλου: Διαχείριση, ευκαιρία και προϋποθέσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΑΡΗ και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας… παίρνουν παρουσίες.

Τραυματίες και παίκτες προς αποχώρηση είναι στη λίστα των απόντων, στην οποία είναι σχεδόν δεδομένο πλέον ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Μήτρογλου.

Οσο δεν βρίσκεται ο τρόπος για να αποχωρήσει, παραμένει μέλος της ομάδας και περιουσιακό στοιχείο αυτής, με το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των εργομετρικών της επόμενης εβδομάδας.

Στον ΑΡΗ έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται εδώ και μέρες με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην περίπτωση του Μήτρογλου, σχεδιάζοντας ήδη το πλάνο της ειδικής και… ιδιαίτερης διαχείρισης του ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης φαίνεται να έχει κίνητρο. Και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, το οποίο όμως πρέπει να έχει συνέχεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Με λίγα λόγια, να παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου εξαμήνου του στην ομάδα. Οχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην καθημερινότητα της ομάδας ώστε να διεκδικήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον όσο παραμένει στην ομάδα.

Η ποιότητά του δεν αμφισβητείται. Περισσότερο έχει να κάνει με το αν θα μπορέσει να… κουμπώσει, έστω μέχρι έναν βαθμό, στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας, το οποίο είναι δεδομένο με Μάντζιο και δεν αλλάζει.

Δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ να τον χρειαστεί ακόμα περισσότερο, εάν δεν κάνει μεταγραφές. Στην περίπτωση όμως που το CAS δώσει το “οκ” και έρθει σίγουρα ένας παίκτης που προορίζεται για βασικός, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πρέπει να παλέψει με τον ανταγωνισμό και τον Μάνο ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στα πλάνα του Μάντζιου.

Προτεινόμενα Άρθρα