Μία αναβάθμιση για… μεγάλους και μικρούς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι χθεσινές νέες εικόνες από τις εργασίες στο Ρύσιο ήρθαν για να δείξουν μία άλλη πλευρά του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, εν μέσω αγώνων και φυσικά της κουβέντας για τον τελικό.

Το προπονητικό κέντρο της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμο για τη νέα του αναβάθμιση, μετά από εκείνη προ εξαετίας με την ολική ανακαίνιση του στη μορφή που είναι σήμερα.

Τα νέα γήπεδα ήταν ένα πρότζεκτ που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στο μυαλό του Θεόδωρου Καρυπίδη και φέτος ξεκίνησε η υλοποίησή του, τόσο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας της πρώτης ομάδας αλλά… και για τους “μικρούς”.

Η παρουσία των νέων γηπέδων γίνεται και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής και να εξαλειφθεί ένα πάγιο πρόβλημα με την εύρεση γηπέδου για να φιλοξενείς τις μικρότερες ομάδες.

Ένα έργο που για κάποιους ισοδυναμεί με μεταγραφή και δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης της διοίκησης, σε συνδυασμό και με την έναρξη του δικτύου ακαδημιών της ομάδας από τη φετινή σεζόν. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης και πρέπει να γίνουν αρκετά ακόμα σε αυτό το κομμάτι, αλλά με την αναβάθμιση του Ρυσίου γίνεται ένα βήμα μπροστά από πολλές απόψεις.

Προτεινόμενα Άρθρα