Μία επιστροφή με ενδιαφέρον…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς της Ριζούπολης θα σηματοδοτήσει την επανεμφάνιση αρκετών νέων προσώπων για τον ΑΡΗ, μετά τις γιορτές και τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα.

Φαμπιάνο, Γκάμα, Ματίγια, Μαντσίνι και Μαρμαρίδης ήταν οι “πονοκέφαλοι” που προέκυψαν λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Πριν απ’ όλους αυτούς όμως, προηγήθηκε ο Ματέο Γκαρσία με τη θλάση που υπέστη στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός μετράει μία εξτρά εβδομάδα χωρίς προπονήσεις, σε σχέση με τους υπόλοιπους, αφού η θλάση τον κράτησε λίγο πιο πίσω.

Το ενθαρρυντικό πάντως είναι τόσο η διάθεσή του στο διάστημα που έκανε ατομικές προπονήσεις, όπως και η παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Αργεντινός θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω όσον αφορά τη δική του εικόνα και το πόσο θα… αντέξει αφού του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Μία έλλειψη που θα προσπαθήσει να ισορροπήσει με τα καλά του στοιχεία (ταχυδύναμη, εντάσεις) και με τον Μάντζιο να ποντάρει πολλά πάνω του αφού οι επιλογέ στα εξτρέμ είναι περιορισμένες για ακόμη μία φορά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X