Μία και σήμερα για την επιστροφή!

από AllAboutARIS

Φινάλε διακοπών, αρχή δουλειάς για τον ΑΡΗ. Τελευταία ημέρα του Ιούνη, σημαίνει και τελευταίες ώρες… ξεγνοιασιάς για τους ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι σταδιακά επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζονται από αύριο να μπουν και πάλι σε διαδικασία… καθημερινότητας της ομάδας, καθώς αρχίζει το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα από αύριο περιλαμβάνει ιατρικό κι εργομετρικό έλεγχο, ενώ στο Νέο Ρύσιο θα γίνει η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της σεζόν 2024-2025, με την όλη διαδικασία να έχει… δρόμο μπροστά της. Άλλωστε τον Ιούλιο, η ομάδα θα βρεθεί για μία εβδομάδα στην Πτολεμαΐδα (από τις 7 του μήνα), ενώ στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 31 του μήνα.

Ενδιαφέρον φυσικά ενόψει της αυριανής ημέρας παρουσιάζει και η παρουσία ή αν προτιμάτε η απουσία κάποιων παικτών, που ενδεχομένως να καταδείξει και την πορεία των συζητήσεων με ορισμένους εξ αυτών που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται.

Προτεινόμενα Άρθρα