Μία κλήρωση που ανέδειξε την αστοχία του format στο πρωτάθλημα!

από AllAboutARIS

Η σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος ανέδειξε τα ζευγάρια για τη φάση των “16” και τις διασταυρώσεις ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Δύο ταμπλό ως το φινάλε, με το ένα να περιλαμβάνει όλους τους “μεγάλους” και ντέρμπι που έρχονται τους επόμενους μήνες. Το άλλο ταμπλό είναι που αναδεικνύει και την αστοχία του format στο φετινό πρωτάθλημα.

Η κλήρωση τα έφερε έτσι που ο δρόμος του ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου είναι ανοικτός.

Στους “16” θα αντιμετωπίσει τον Βόλο, στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Κηφισιά – Παναχαϊκή και εφόσον περάσει στα ημιτελικά τότε με έναν εκ των Πανσερραϊκός – Πανιώνιος με Ζάκυνθος ή Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης.

Αν λοιπόν ο ΟΦΗ πάρει το Κύπελλο ή κάποια άλλη από τις παραπάνω ομάδες, ποιό το νόημα για το 5-8 που τόσο… διαφήμισαν κάποιοι το περασμένο καλοκαίρι και τόνισαν τον ανταγωνισμό αυτών των θέσεων για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο; Ποιός ανταγωνισμός εάν δεν υπάρχει ευρωπαϊκό εισιτήριο για να διεκδικήσουν ή αν ξέρουν ότι μπορεί να το κερδίσουν προσωρινά και στις 17 Μαϊου να το χάσουν;

Προφανώς και όλα για κάποιο λόγο γίνονται από το περασμένο καλοκαίρι, με μία ομάδα στο στόχαστρο. Για αυτό ο ΑΡΗΣ καλείται πλέον να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο ώστε να πλασαριστεί στο 1-4 και να μην ανησυχεί για την παρουσία του στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα