Μίκελ: «Όταν ο πατέρας μου απήχθη, ο Αμπράμοβιτς ήθελε να στείλει κόσμο για να τον απελευθερώσει»

από AllAboutARIS

Καλεσμένος στο «TalkSport» ήταν ο παλαίμαχος μέσος της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της πλούσιας καριέρας του. Το κομμάτι ωστόσο που ξεχώρισε περισσότερο ήταν η ιστορία πίσω από την απαγωγή του πατέρα του το 2018 και η στιχομυθία του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, έμαθε για την απαγωγή του πατέρα του δυο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Αργεντινή για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 σε μια σοκαριστική στιγμή της ζωής του.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι πάντως πρόσφερε βοήθεια μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, τονίζοντας στον Μίκελ πως είχε τον τρόπο για να απελευθερώσει τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου απήχθη ενώ έπαιζα για την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ετοιμαζόμασταν να παίξουμε με την Αργεντινή. Δύο ώρες πριν από το παιχνίδι πήρα ένα τηλεφώνημα από τον αδερφό μου, ο οποίος μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει απαχθεί για δεύτερη φορά στη Νιγηρία.

Τον απήγαγαν για πρώτη φορά και μίλησα με τους απαγωγείς και μου ζήτησαν πολλά χρήματα, τα οποία τελικά πλήρωσα πριν απελευθερωθεί ο πατέρας μου. Αλλά τη δεύτερη φορά συνέβη όταν έπαιζε για τη χώρα μου. Θυμάμαι τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να με ρωτάει: ”Θέλεις να στείλω κόσμο; Μπορώ να απελευθερώσω τον πατέρα σου”.

Τον ρώτησα πώς θα το κάνει αυτό; Μου απάντησε ”μην ανησυχείς για αυτό. Απλά πες μου, αν θες αυτή την επιλογή, μπορώ να το κάνω”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα Άρθρα