Μίλαν: Στην Ιταλία σαουδαραβική αποστολή που ενδιαφέρεται «ζεστά» για την αγορά της!

από AllAboutARIS

Η Σαουδική Αραβία… φλερτάρει τη Μίλαν! Τα ιδιοκτησιακά των Ροσονέρι παραμένουν μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση, αφού πρόσφατα ο Τζέρι Καρντινάλε, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, είχε καταστήσει σαφές πως θα ήταν κάτι παραπάνω από ανοιχτός στο ενδεχόμενο ένος επιχειρηματικού… συμπαίκτη.

Το PIF ωστόσο – το σαουδαραβικό επενδυτικό fund που χρηματοδοτεί τις Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ, Αλ Ιτιχάντ και Αλ Αχλί – φαίνεται πως έχει μυριστεί την ευκαιρία να… εισβάλει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του.

Όπως μετέδωσε η Repubblica, ήδη στην Ιταλία βρίσκεται μια αποστολή η οποία θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Καρντινάλε με σκοπό να τον πείσει για την εξαγορά των Ροσονέρι. Το ενδιαφέρον είχε γίνει γνωστό και πριν λίγο καιρό, ωστόσο πλέον οι Σαουδάραβες δείχνουν… ψημένοι για την αγορά ενός πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και όχι ενός μόνο μέρους της ομάδας.

Προς το παρόν πάντως, αυτή είναι και η βασική τους διαφορά, αφού ο Αμερικανός δεν είναι σίγουρος πως επιθυμεί να βγάλει στο σφυρί κάτι παραπάνω από το 50% του club. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα πάντως, οι εκπρόσωποι της Σαουδικής Αραβίας είναι αποφασισμένοι να τον… πιέσουν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα