Μαγκουάιρ: “Αν δεν μου ειπωθεί πως πρέπει να φύγω, τότε θα μείνω στη Γιουνάιτεντ”

από AllAboutARIS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε σχετικά με τον ρόλο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη σεζόν, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα λόγω του οποίου τέθηκε εκτός πλάνων από τον τελικό του FA Cup και των αγώνων του Euro.

Ο ίδιος ο Άγγλος στόπερ αρχικά δήλωσε: “Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Δούλεψα τόσο σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να φτάσω στο σημείο να είμαι σε πολύ καλή φυσική και πνευματική κατάσταση για να παίξω στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στη συνέχεια στο Euro. Ήταν απλώς ένας τραυματισμός στη γάμπα, ένας τραυματισμός τριών εβδομάδων, αλλά είχα τρεις αναποδιές με αυτόν.

Νόμιζα ότι θα ήμουν έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά είχα μια αναποδιά. Εκείνη τη στιγμή πάλι, θα ήμουν έτοιμος για το Euro. Μετά έφυγα με την Αγγλία και είχα άλλη μια αναποδιά. Όταν κοιτάζω πίσω, εύχομαι να μην είχα καμία πιθανότητα να συμμετέχω, ώστε να μπορούσα να το είχα πάρει απόφαση”, σχολίασε.Η σχέση του Χάρι Μαγκουάιρ με τους “Κόκκινους Διαβόλους” έχει περάσει από χίλια κύματα, με αποκορύφωμα την απόφαση του Τεν Χαχ την προηγούμενη σεζόν να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Άγγλο αμυντικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαγκουάιρ έφτασε μάλιστα τη φετινή χρονιά να αποτελεί την πέμπτη λύση στα μετόπισθεν για τον σύλλογο, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

“Είμαι πραγματικά περήφανος. Ήξερα ότι έπρεπε να περιμένω το χρόνο μου και μίλησα με τον προπονητή το περασμένο καλοκαίρι για την κατάστασή μου, για το αν έπρεπε να έχω κανονικό χρόνο συμμετοχής, αλλά πίστευε πλήρως σε μένα. Πάντα έλεγε ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες. Ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με τον τρόπο που προσαρμόστηκα πέρυσι. Νομίζω ότι η φόρμα μου ήταν πολύ καλή.

“Μέχρι να μου πουν: “Είσαι προς πώληση” ή “Θέλουμε να φύγεις”, θέλω να μείνω σε αυτόν τον σύλλογο και να τον κάνω ξανά επιτυχημένο, όλα όσα ακούω και βλέπω από όλους τους εμπλεκόμενους στον σύλλογο είναι ότι θα είμαι μέρος του για το μέλλον”, υποστήριξε.

Προτεινόμενα Άρθρα