Μαγκουάιρ: “Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει”

από AllAboutARIS

Η Αγγλία φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου (11/6) την Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Nations League, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Η εικόνα που δείχνει τον τελευταίο καιρό η εθνική ομάδα, έχει αρχίσει να φέρνει την κριτική στου ποδοσφαιριστές από τους Άγγλους οπαδούς, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να δηλώνει πως η ομάδα με αυτόν τον τρόπο έφτασε στον τελικό του Euro.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική.

Στα τελευταία ματς δεν πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά φτάσαμε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ήμασταν στα πέναλτι διεκδικώντας ένα Euro στην πατρίδα μας, που θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που θα ζούσε χώρα μας.

Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε.

Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X