Μαζουλουξής: «Να… εμποδίσουμε τον ΑΡΗ – Το γήπεδο ίσως θυμίσει κάτι από πέρσι»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ τη Δευτέρα (18/10) παίζει στη Λαμία με την τοπική ομάδα, παίκτης της οποίας είναι ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ένα παιδί που άρχισε από τα τμήματα υποδομής των Κιτρινόμαυρων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107.4 FM:

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του παιδί του ΑΡΗ: «Έχω περάσει τρία χρόνια στον ΑΡΗ. Τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν καλές και κακές αναμνήσεις. Ήμουν στην Κ20 την χρονιά που έπεσε η ομάδα και στη συνέχεια δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική».

Για τη Λαμία: «Μέσα στη Νίκαια πήγαμε καθαρά για τη νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γενικά θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους».

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Η ομάδα είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Ιωνικού. Υποδεχόμαστε έναν ΑΡΗ από στραβοπάτημα. Ψυχολογικά αποτελεί κάτι αρνητικό το -6. Είναι πλέον στο συν ο ΑΡΗΣ, και πρέπει να βελτιώσει είναι αλήθεια την εικόνα του. Περιμένουμε έναν ΑΡΗ που επιθετικά θα θέλει να αναδείξει τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον εμποδίσουμε. Ο ΑΡΗΣ για ένα ακόμη καλοκαίρι επένδυσε σε πολλές μεταγραφές. Είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο».

Για τα στόπερ του ΑΡΗ: «Έχω παρακολουθήσει κυρίως τον Φαμπιάνο. Είναι καλός στα αμυντικά καθήκοντά του, αλλά και στον… αέρα. Επίσης είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, να χτίσει παιχνίδι από πίσω. Όπως βέβαια και ο καινούριος αμυντικός, ο Μπράμπετς».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Όπως και σε όλη την Ελλάδα, κι εδώ έχει πολλές βροχές, πολύ νερό. Ίσως θυμίσει εικόνες από πέρσι στους φίλους του ΑΡΗ. Ελπίζω να μην είναι έτσι, αλλά δε μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X