Μαν.Γιουνάιτεντ: Αυτός προορίζεται για αντικαταστάτης του Κριστιάνο εφόσον αποχωρήσει!

από AllAboutARIS

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρνητική στο να επιτρέψει στον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει έχει ήδη ένα plan b, με τον Έρικ τεν Χαχ θα έχει ζητήσει για αντικαταστάτη του Πορτογάλου, αν τελικά φύγει, τον Άντονι του Άγιαξ, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Η επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ δεν εξελίχθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ο ίδιος περίμενε και πλέον η παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημοσιεύματα μάλιστα στην Αγγλία αναφέρουν πως ο 37χρονος σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να του επιτρέψει να αποχωρήσει, αν έρθει στα χέρια της κάποια οικονομική πρόταση που να την ικανοποιεί.

Ο βασικότερος λόγος που ώθησε τον CR7 να ζητήσει να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ είναι ότι θέλει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League.

Αν και από τη μεριά της η Γιουνάιτεντ είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της για έναν ακόμα χρόνο, έχει ήδη ένα plan b.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο Έρικ τεν Χαχ θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση και γι’ αυτό έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να κινηθεί για την απόκτηση του Άντονι, αν τελικά ο Ρονάλντο αποχωρήσει.

Ο Ολλανδός τεχνικός συνεργάστηκε με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ για δύο σεζόν στον Άγιαξ, όταν έφτασε ο 22χρονος στην ολλανδική ομάδα το καλοκαίρι του 2020 μέχρι το φετινό καλοκαίρι, που έφυγε ο Τεν Χαχ. Με τη φανέλα του “Αίαντα” ο Άντονι έχει καταγράψει 78 συμμετοχές, με απολογισμό 22 γκολ και 20 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X