Μαν.Γιουνάιτεντ: Οι εντολές του Τεν Χαγκ για το γρασίδι, την φυσική κατάσταση και τα γεύματα

από AllAboutARIS

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μπορεί να ξεκινάει την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίχως μεταγραφές, όμως, έχει δώσει ήδη τις εντολές του για όσα θα συμβαίνουν στο προπονητικό κέντρο.

Η Δευτέρα, 27η Ιουνίου, είναι η πρώτη μέρα που οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει μεγαλύτερη άδεια – θα βρεθούν στο «Κάρινγκτον» για την έναρξη της προετοιμασίας. Στις 8 του Ιούλη, άλλωστε, έχει προγραμματιστεί να φύγει η ομάδα για την Ταϊλάνδη.

Ο νέος κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» έχει δώσει εντολή για το κούρεμα του γρασιδιού στο 1,5 εκατοστό ώστε η μπάλα να μπορεί να τρέχει και μαζί να διευκολύνονται και τα σπριντ των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές το πρώτο διήμερο των προπονήσεων θα… λιώσουν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ, θα τηρούν και τον νέο κανονισμό που θα επιβάλλει ο Ολλανδός τεχνικός.

Κάθε μέρα μετά την προπόνηση θα γευματίζουν όλοι μαζί και θα φροντίζουν για τη σύσφιξη σχέσων και τις κουβέντες που θα τους κάνουν όλους μια παρέα ώστε ακόμα κι αυτό να βοηθήσει την ομάδα στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X