Μαρμαρίδης: “Θέλουμε τη νίκη και θα την πάρουμε – Έχουμε τρομερούς παίκτες”

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Μαρμαρίδης σταθεροποιείται το τελευταίο διάστημα στις αποστολές του ΑΡΗ, με τελευταία παρουσία στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης.

Ο νεαρός μπακ έδειξε αισιόδοξος με τις δηλώσεις του στη Nova, τόσο για την πρόκριση στους “4”  όσο και για τη ννίκη στο σημερινό ματς πρωταθλήματος με τους Φθιωτούς.

Αναλυτικά:

Αρχικά, ο νεαρός παίκτης των “κίτρινων” μίλησε για την προηγούμενη συνάντηση του Άρη με τη Λαμία για το Κύπελλο: “Το σκορ μας αδικεί. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες. Είναι ματς Κυπέλλου, όμως, και υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα την πάρουμε την πρόκριση”.

Σχετικά με το ότι ο Άρης δεν βρήκε γκολ σε αυτό το παιχνίδι, απάντησε: “Πράγματι, δεν βρήκαμε το γκολ, ενώ κάναμε ευκαιρίες. Θα το βρούμε, όμως, το γκολ στον επαναληπτικό. Έχουμε τρομερούς παίκτες!”

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία σχολίασε: “Είναι άλλο παιχνίδι αυτό τώρα. Θέλουμε τη νίκη και θα την πάρουμε, για να μείνουμε στους στόχους μας!”

Τόνισε ακόμη: “Το ματς είναι στα χέρια μας. Δεν φοβόμαστε κάτι. Είμαστε καλύτερη ομάδα”.

Για να καταλήξει, σχετικά με το μεγάλο κίνητρο των “κίτρινων” στη σημερινή συνάντηση: “Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, για να μείνουμε στους στόχους μας”.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μαρμαρίδη

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X