Μαρτίνες για το χαμένο πέναλτι του Τσουαμενί: “Ήξερα ότι θα ήταν αγχωμένος”

από AllAboutARIS

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ένα από τα κλειδιά της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 με τις επεμβάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και στα πέναλτι, στον προημιτελικό με την Ολλανδία και στον τελικό με την Αργεντινή.

Ο κίπερ της Άστον Βίλα όμως μαγνήτισε τα βλέμματα των φιλάθλων και του Τύπου, για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το τρόπαιο του καλύτερου τερματοφύλακα του τουρνουά, αλλά και στους πανηγυρισμούς στο Μπουένος Άιρες, όπου έβαλε το πρόσωπο του Εμπαπέ σε μια κούκλα μωρού.

Ο Αργεντινός κίπερ είδε περίπου 150 χιλιάδες Αργεντινούς να συγκεντρώνονται στη Μαρ ντελ Πλάτα, στη γενέτειρά του για να πανηγυρίσουν μαζί του την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκεί πήρε το μικρόφωνο και είχε να πει κάτι ακόμα “πικάντικο” αυτή τη φορά για τον Ορελιέν Τσουαμενί: “Όταν έπιασα το πρώτο πέναλτι κόντρα στη Γαλλία, ήξερα ότι το άλλα παιδί που θα ερχόταν (σ.σ. ο Τσουαμενί) θα ήταν αγχωμένος. Το έριξε έξω. Πραγματικά τα γ@@@σε όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός κίπερ, με το κοινό να γελά και να τον χειροκροτεί”.

Προτεινόμενα Άρθρα