Μαρόκο: Ο Χακίμι διαμαρτυρήθηκε αλά Μουρίνιο και προσέβαλε τον Ινφαντίνο στη φυσούνα (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ασράφ Χακίμι δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ήττα του Μαρόκου από την Κροατία στο μικρό τελικό του Μουντιάλ 2022 και επιτέθηκε κατά πάντων έπειτα από το τέλος του αγώνα.

Ο σούπερ σταρ των Αφρικανών έκανε μία χειρονομία αλά Ζοζέ Μουρίνιο, με τα χέρια “δεμένα” πάνω από το κεφάλι και κατόπιν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Αμπντουλραχμάν αλ Τζασίμ για ορισμένες αποφάσεις και κυρίως για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμά του στο 2ο ημίχρονο.

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί τον απομάκρυνε, όπως και άλλους παίκτες που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον Καταριανό διαιτητή, όμως ο Χακίμι δεν ηρέμησε.







 

Σύμφωνα με το γερμανικό κανάλι Magenta TV, πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, διασταυρώθηκε με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που ετοιμαζόταν για την απονομή των χαλκίνων μεταλλίων στους Κροάτες.

Ο Χακίμι επιτέθηκε εναντίον του Ελβετού παράγοντα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και με χυδαίες εκφράσεις. Το παράπονο του δεξιού μπακ της Παρί δεν αφορούσε μόνο τον μικρό τελικό, αλλά και τον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλία, για τον οποίο το Μαρόκο έχει διαμαρτυρηθεί ήδη επίσημα στη FIFA.

Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, ο Ινφαντίνο περιγράφεται από τον ρεπόρτερ του Magenta TV, Τόμας Βάγκνερ, ως “σχεδόν ακίνητος”.

Παρ’ όλα αυτά, ύστερα από το ξέσπασμά του, ο Χακίμι ηρέμησε και φέρεται να απολογήθηκε στον Ινφαντίνο.

Προτεινόμενα Άρθρα