Μαρότα: “Ο Λαουτάρο Μαρτίνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο”

από AllAboutARIS

Νέο συμβόλαιο στην Ίντερ υπέγραψε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, είδηση που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας Μπέπε Μαρότα, ο οποίος εξήγησε πως τελείωσε θετικά η πολύμηνη διαπραγμάτευση με τον Αργεντινό παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2029, ενώ παράλληλα φέρεται να προβλέπει ανεβασμένες ετήσιες απολαβές για τον παίκτη ύψους 9 εκατομμυρίων δίχως σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται περαιτέρω μπόνους.

Να σημειωθεί πως πλέον απομένει μόνο να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, εξέλιξη που θα συμβεί μετά τον ερχομό του στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας.Ο Μαρότα δήλωσε: “Έχει ολοκληρωθεί, έχουμε ήδη “κερδίσει” την υπογραφή. Ωστόσο, θέλουμε να το επισημοποιήσουμε όταν επιστρέψει από τις διακοπές του. Έχουμε δεδομένη σχεδόν όλη την περσινή ομάδα. Φέραμε σημαντικούς παίκτες όπως ο Ταρέμι, ο Ζελίνσκι και ο Μαρτίνεζ και κάναμε την ομάδα ανταγωνιστική για τους στόχους μας.

Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, έχουμε ένα κορυφαίο διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και ένα σπουδαίο κοινό. Με αυτές τις προϋποθέσεις ξεκινάμε τη νέα σεζόν”.

Προτεινόμενα Άρθρα